Zene, tánc és vigadalom a Kozák téri napon

Egy év kihagyás után idén végre ismét találkozhatunk a Kozák téri Közösségi Házban a már hagyománnyá vált Kozák téri napon.

Családokat, baráti társaságokat várnak szeretettel a ház munkatársai a szeptember 4-ei családi napra, amely a kerületi önkormányzat támogatásával jöhet létre. A jókedv, a zene és a tánc kap főszerepet ezen a napon, minden korosztály megtalálhatja a számára kedves időtöltést – tájékoztatta az XV. Médiát Madaras Ágnes telephelyvezető.

Reggel 9 órakor főzőversennyel veszi kezdetét a program, amire előzetesen regisztráltak a csapatok.

A délelőtti programok elsősorban a kisebb gyermekeknek szólnak. A Malko Teatro társulat támogatásával a Nikola a tengeren című bábelőadást láthatjuk Simon Attila előadásában, aki Orosz Klaudia Jászai Mari díjas látványtervező bábjaival adja elő a darabot. Majd a Mező együttes húzza a talpalávalót, a kerületben ismert együttes jó hangulatú táncháza kicsiket és a szüleiket is mindig megtáncoltatja.

Az udvaron felállított színpadon folyamatosan követik egymást a programok, a sportos és kézműves foglalkozásokat pedig a házban élvezhetik egész nap a látogatók.

A DokaDance és a Dancing Queen tánccsoport bemutatókkal kedveskedik, de találkozhatunk tibeti hangtálakkal, lélekemelő programokkal és a tehetségfoglalkozások vezetőivel is. A varázstanoncoknak is tartogatnak meglepetést, hiszen bájitalt kóstolhatnak, vagy akár bekukkanthatnak egy merengőbe is.

Délután ismét a zene lesz porondon, először a Rocksuli tanár-diák koncertjét hallgathatják meg, majd a StarMachine zenekar ad élő koncertet és csendítenek fel ismerős, énekelhető dallamokat.

A nap folyamán állandó játék- és nyereménylehetőségek várják a kicsiket és a nagyokat.

 

Comments are closed.