VOLT vonat a VOLT Fesztiválra!

A soproni helyi buszjáratok korlátlan használatát is biztosító jegyet kínál a VOLT Fesztiválra vonattal utazó diákoknak a MÁV és a GYSEV. A VOLT kombinált jegy a Budapest és Sopron között közlekedő járatain egyszeri vagy oda-vissza utazásra használható fel június 25-től július 2-án éjfélig.

A fesztiválra utazó fiatalok kedvezményes, kombinált jegyet válthatnak a Budapest-Keleti pályaudvar–Kelenföld–Sopron közötti VOLT vonatokra, valamint a különjáratokon kívül a Budapest–Sopron–Budapest viszonylaton közlekedő menetrend szerinti járatokra is. Továbbá a kedvezmény Sopronban korlátlan számú utazásra jogosít a helyi buszjáratokon.

A VOLT vonatok Budapest-Keleti pályaudvarról Sopronba június 26-án, 28-án és 29-én 9:31-kor, Kelenföldről 9:48-kor, Sopronból Budapestre pedig június 27-én, 29-én és július 1-jén 4:05-kor,  ezenkívül elsején  11:15-kor indulnak.

A VOLT kombinált jegyet kizárólag az érvényes magyar és nemzetközi (EGT tagállamokban kiállított), nappali és esti tagozatos diákigazolvánnyal rendelkezők válthatják meg.

Comments are closed.