Virtuális állásbörzét rendez az ELTE

Ismét megrendezik az ELTE virtuális állásbörzéjét, amely április 11-én reggel 10 órakor “nyitja meg kapuit” és most először egy teljes hétig, azaz április 17-ig este 6 óráig várja az álláskeresőket.

A felsőoktatási intézmény MTI-hez eljuttatott közlése szerint a mintegy félszáz stand között böngészve nemcsak karrierlehetőségeket, gyakornoki pozíciókat találhatnak az érdeklődők, hanem a legaktívabbak esélyt kapnak a fődíj, egy e-book olvasó elnyerésére is.
A virtuális állásbörze olyan, mint bármelyik állásbörze – annyi különbséggel, hogy nem szükséges fizikailag megjelenni a kiállítótérben, hanem az érdeklődők otthonról, egy kényelmes fotelből, utazás közben, vagy akár két előadás közti szünetben keresgélhetnek a pozíciók között – írták, hozzátéve: az év közben is működő allasborze.elte.hu oldal erre az egy hétre standokkal telik meg, melyeknél le lehet tölteni a Börzére regisztráló cégek és partnerek álláskeresőknek releváns céginformációit is.
Az oldal használata teljesen ingyenes, csak regisztrációhoz kötött. Idén olyan neves cégek várják a jelentkezőket, mint a Deloitte, az EY, a Tigra, a Loxon vagy az Ericsson.

 

Comments are closed.