Villamospálya-felújítás a Zsókavár és a Kolozsvár utcákban

 A Zsókavár utcában kifelé az Erdőkerülő utca előtt egy szakaszon elkerítik a belső sávot a villamospálya felújítása miatt. Az Erdőkerülő utca és a Kőrakás park között szakaszosan mindkét irányban útszűkületre kell számítani – írja a BKK Info.
villamos

Kolozsvár utcát lezárják a Rákospalotai körvasútsor és a Rekettye utca között (várhatóan augusztus 5-étől két hétig). A Darnó utca zsákutca lesz, oda az Árvavár utcából lehet behajtani.

Szombattól, augusztus 5-étől a 69-es villamos helyett a teljes vonalon pótlóbusszal lehet utazni. Az 5-ös (973-as) autóbusz Tóth István utca, a 125-ös autóbusz Rekettye utca és Kolozsvár utcai piac megállóját áthelyezik.

Hétfőtől vasárnapig (augusztus 7-től 13-ig) a 3-as, a 62-es és a 62A villamos rövidített útvonalon, a Gubacsi út/Határ út, a Blaha Lujza tér (Népszínház utca), illetve a Kőbánya alsó vasútállomás (Mázsa tér) és a Bosnyák tér között szállítja az utasokat. Pótlóbusz közlekedik a Bosnyák tér és a Mexikói út metróállomás, illetve Rákospalota, MÁV-telep között is.

A tervek szerint a munkálatokat augusztus 19-én fejezik be.

Comments are closed.