Várják az igénylőket!

Újabb közösségi kert, szám szerint az ötödik készül el hamarosan kerületünkben. Ezúttal a Nyírpalota utca 80. szám mögötti területen alakítanak ki kertet a szakemberek. A területen 24, körülbelül öt négyzetméteres magaságyás lesz, melyek használatára még lehet jelentkezni – tudtuk meg Juhász Mártontól, a Palota-15 Nonprofit Kft. ügyvezetőjétől.

Kertátadó ünnepség, archív/Fotó: XV Média, Nagy Botond

Kertátadó-ünnepség, archív/Fotó: XV Média, Nagy Botond

A zárható, padokkal, asztalokkal ellátott kertet várhatóan szeptemberben adják át, s remélhetőleg a környék lakói ugyanúgy szívesen veszik majd birtokba, mint a korábbi négyet. Az önkormányzat célja a közösségi kertek kialakításával, hogy a kertészkedés öröme mellett új közösségi tereket is biztosítson a lakótelepen élőknek.
Aki szeretne kertészkedni, jelentkezzen a Palota-15 Nonprofit Kft.-nél az asszisztens@palota-15.hu e-mail címen, vagy a 06-20-515-2949-es mobilszámon, Nádró Emesénél. Folyamatosan rögzítik a jelentkezéséket, melyeket főként a Nyírpalota utcai lakóktól várják, de a környéken élők is bátran beadhatják igényüket, melyeket a beérkezés sorrendjében vesznek figyelembe.

Comments are closed.