Várja az adományokat a MikulásGyár

Idén is meghirdeti jótékonysági akcióját a MikulásGyár, ám ezúttal nem egy helyszínen, hanem az ország 24 Auchan áruházában gyűjtik december 1. és 20. között a felajánlásokat az önkéntesek – írta közleményében Zsolnai Endre, az akció főszervezője.
A járványhelyzetre való tekintettel a szervezők főként tartós élelmiszereket, tisztálkodási és fertőtlenítőszereket várnak december 20-ig. Használt ruhát, játékokat a járvány miatt biztonsági okokból idén nem fogadnak – olvasható a közleményben.
Az Auchan Magyarország idén első alkalommal csatlakozik a nagy múltú MikulásGyárhoz. A kereskedelmi lánc mind a 24 áruházában lesz gyűjtőpont december 1. és 20. között, ahol a vásárlók leadhatják adományaikat.

Fotó: XV Média, Nagy Botond

Fotó: XV Média, Nagy Botond

„Örömmel segítettünk a MikulásGyárnak, és igyekeztünk olyan megoldást találni, ami még pluszt is hozhat az eddigi gyakorlathoz képest, ezért a gyűjtést valamennyi áruházunkban megrendezzük, így idén országos lesz a Mikulásgyár!” – mondta Dominique Ducoux, az Auchan Magyarország vezérigazgatója.
Idén is a Magyar Vöröskereszt önkénteseinek a segítségével gyűjtik az adományokat, akik gondoskodnak arról is, hogy a legjobb helyre kerüljenek a felajánlások.
A Mikulásgyár stratégiai és logisztikai partnere a Magyar Posta Zrt. A posta lehetőséget nyújt arra, hogy az is adományozhasson, aki nem tudja személyesen elvinni ajándékát a MikulásGyárba. Az ország legtöbb postáján, így a XV. kerületben található mind a 4 postahivatalban is ingyen feladhatók az adományok lezárt dobozokban december 17-ig, csak annyit kell ráírni a küldeményekre, hogy „MIKULÁSGYÁR”.
Az országos gyűjtés során a MikulásGyár a Lurdy Házban is várja az adományokat december 1. és december 20. között 10-től 19 óráig – írják a szervezők.

Comments are closed.