Vár a napközis tábor

Az önkormányzat napközis tábora 9 héten át június 24-étől augusztus 23-ig várja a gyerekeket a Budai II. László Stadionban és a Czabán Általános Iskolában – közölte érdeklődésünkre a hivatal. A tábor első hat hetében a táborvezető Dinka Ágnes lesz.

Idén is nagyon sok külsős programot terveznek a kicsiknek és a nagyobbaknak, lesz többek között úszás, kirándulás például a dunakeszi dinó- és vadasparkba, illetve szép számban lesznek a táborban programok, egyebek mellett arcfestés, pólófestés, ugrálóvár. A tábor idején augusztus 2-ig autóbusszal szállítják a gyerekeket a kerületi Tanuszodába (Széchenyi út 89.).

Fotó: XV Média, Vargosz

Fotó: XV Média, Vargosz

A változás annyi tavalyhoz képest, hogy csak a Budai II. László Stadionban tartanak reggeli és délutáni ügyeletet. Az ügyeleti idő viszont nem változik, reggel 6.30-tól (igény esetén 6 órától) a tábor kezdetéig 8-ig és délután 4 és 5 óra között már lehet a stadionban gyülekezni.

A táborban napi háromszori étkezést biztosítanak a toborozóknak. A kerületi lakóhellyel rendelkező gyerekeknek naponta fejenként 637 forintot kell a normál és 955 forintot a diétás menüért fizetniük. A nem kerületi csemetéknek pedig a normál menü 1078 forintba kerül fejenként naponta, a diétás étkezésért pedig 1618 forintot kérnek el. Az arra jogosultak a Palota (intézményi és szünidei) gyermekkedvezményt is igénybe vehetik. A tábor első hetére június 11-étől lehet befizetni. További részletek a bpxv.hu oldalon olvashatók, és a jelentkezéshez szükséges dokumentumok is onnan tölthetők le.

Comments are closed.