Változik a 130-as busz közlekedése, megszűnik a forgalomkorlátozás a Csömöri úton

Helyreáll a 277-es autóbusz forgalma, a 31-es, a 92-es, a 92A és a 130-as autóbusz közlekedése viszont változik  szeptember 24-én (hétfőn) az első reggeli járatindulástól, mert a XVI. kerületi Csömöri úton folytatódnak az útépítési munkálatok a József utca és a Körvasút sor között. A munkák részleges befejezése miatt a Csömöri út József utca és Batthyány utca közötti szakaszán mindkét irányban megszűnik a forgalomkorlátozás – írja a BKK.

Közúti lezárások

  • A munkák részleges befejezése miatt a Csömöri út József utca és Batthyány utca közötti szakaszán mindkét irányban megszűnik a forgalomkorlátozás.
  • A Szent Korona utcában a Rózsa utca és a Batthyány között az egyirányú forgalmi rend érvényben marad.
  • A Csömöri út felüljáró melletti, Körvasút sor irányú útszakaszának lezárása továbbra is érvényben marad, valamint lezárják a felüljáró mellett a Szlovák út felé vezető útpályát is.
  • A Csömöri úton, a Batthyány utca és a Rózsa utca között továbbra is az egyirányú forgalom fenntartásával végeznek munkálatokat.

Közöségi közlekedés

  • A 277-es autóbusz mindkét irányban az eredeti útvonalon közlekedik;
  • a 31-es és a 130-as autóbusz a Szlovák út és Újpalota felé a Pálya utca megálló helyett a 144-es autóbusz Rózsa utca megállójában áll meg.
  • a 92-es és a 92A autóbusz Rákosszentmihály vasútállomás felé továbbra is jelenlegi terelt útvonalán közlekedik, azonban szeptember 24-én (hétfőn) az első reggeli járatindulástól Kistarcsa felé változik az útvonala, és újra megáll a Rákóczi út, József utca, Szent Korona utca megállóhelyeken, valamint új, ideiglenes megálló létesül a Szent Korona utca és a Rózsa utca kereszteződésénél.

Comments are closed.