Változások a kerület egészségügyi ellátásában

Hangos megnyitó nélkül, szép csendben átköltöztették többek között a kerületi Tüdőgondozót a Szentmihályi út 17. szám alatti épületéből a pestújhelyi fák közé, az Észak-Pesti Kórházba.

Az Őrjárat utcában ugyanis elkészült a 13-as számú épület (az Adria utca felől közelíthető meg), melyet szeptember közepétől vehettek birtokba az érintettek. Elsőként szeptember 18-án a Tüdőgondozó költözött be a felújított épület földszintjére – áll a www.xv-euint.hu oldalon. Őket követte 20-án a fizikoterápia, a gyógytorna- és a gyógymasszázs-szolgáltatás, amelyek a Hősök úti rendelőből költöztek át Pestújhelyre. A Bezsilla úti háziorvosi rendelő „lakói”, a hat kerületi háziorvos szeptember 22-én tette át a szakrendelését az Őrjárat utcai 13-as számú épületbe. A Bezsilla úti rendelőben működő gyermekfogszabályozás a tervek szerint október 3-án költözik majd be a Hősök úti rendelőbe, ahol október 4-én kezdődnek a rendelések.

Tehát, aki a tüdőgondozót, a gyógytornát vagy a fizikoterápiát, illetve a pestújhelyi háziorvosi rendelések valamelyikét keresi, az mostantól kezdve a volt Észak-Pesti Kórház területén tegye. Az említett szakrendelések és szolgáltatások időpontjai azonban nem változtak, tehát mindegyik ugyanabban a ritmusban és időpontban fogadja a betegeket, mint tette azt a régi helyén.

Comments are closed.