Változások a hivatalban

Szervezeti és személyi változások történtek a polgármesteri hivatalban – jelentette be Dr. Lamperth Mónika jegyző a képviselő-testület január 29-i ülésén.

A „Nyitott Ajtók” Információs Irodák a Palota-15 Nonprofit Kft. helyett a Polgármesteri Kabinet – Társadalmi Kapcsolatok Csoportjához tartozik január 1-jétől. Az átszervezést követően bővül az irodák feladatköre, a jövőben a civil szervezetek számára is segítséget nyújtanak az iroda munkatársai.
A jegyzői irodán belül a jogi és szervezési osztály dr. Trinn Miklós osztályvezető vezetésével új feladatokat kapott az önkormányzat közbeszerzéseivel kapcsolatban. Ez szervezeti változást is jelent: jogi és közbeszerzési csoport, valamint képviselői csoport tartozik ezentúl az osztályhoz. A megnövekedett feladatok miatt új osztály jött létre, a közigazgatás-szolgáltatási és informatikai osztály, melynek vezetésével Székely Katalint bízta meg a jegyző.
A városüzemeltetési főosztály is átalakult, amit a nevének változása is jelez: ezután városgazdálkodási főosztálynak nevezik. A névváltozás nemcsak a tevékenységi terület bővülését jelzi, hanem azt is, hogy az önkormányzat nagyobb figyelmet fordít majd a fejlesztési lehetőségekre. Éppen ezért a megszűnő önkormányzati cég, a RUP-15 Kft. feladatai a főosztályhoz kerültek.
Személyi változások is történtek, az eddigi főosztályvezető, Németh Tibor nyugdíjba vonult, helyét Benedekné Bagyinszki Márta vette át. Két újonnan kinevezett osztályvezető segíti munkáját: Balázsné Donáth Aranka beruházási osztályvezetőként, Gál Gyöngyi pedig városüzemeltetési osztályvezetőként.
A hatósági főosztályt vezető Vargáné dr. Kalán Ilona a Kormányhivatalnál folytatja a munkáját, utódjának dr. Zsidei Kingát nevezték ki. Az ő munkáját segíti egy újonnan kinevezett osztályvezető, Homa Gabriella, aki az igazgatási és ügyfélszolgálati osztályért felel.

(Fotó: Civertan Bt.)

Comments are closed.