Vállalkozók szószólója

Juhász Sándor, aki 1973-tól 2010-es nyugdíjba vonulásáig dolgozott műszerész kisiparosként, 2001-ben kapott díszpolgári címet. Egyéni vállalkozóként több mint három és fél évtizeden keresztül állt a lakosság szolgálatában, és nemcsak szűkebb „hazájában”, Rákospalotán, hanem országszerte ismerték és elismerték munkáját. Sok éven keresztül volt következetes képviselője és szószólója a kerületi vállalkozóknak.

Juhász Sándor/Fotó: XV Média, Nagy Botond

Juhász Sándor/Fotó: XV Média, Nagy Botond

A helyi közéletben is szerepet vállalt, a Rákospalotai Ipartestület elnökeként tevékenykedett 1993-tól 2005-ig, azóta pedig alelnökként segíti a szervezet munkáját. Négy éven keresztül az önkormányzat Tulajdonosi Vagyonkezelési és Vállalkozási Bizottságának alelnöke volt, 1994-től 2004-ig, majd 2011-től napjainkig az önkormányzat Közrend és Vagyonvédelmi Közalapítvány kuratóriumi elnöki feladatait látja el.
– Néhány éve aktív nyugdíjas életet élek – meséli. – Visszakaptam a szüleimtől elvett föld egy részét 1993-ban, és ez után kedvet kaptam a paraszti élethez. Hosszú időn keresztül a vállalkozás mellett gazdálkodtam.
Juhász Sándor jelenleg a saját kezűleg telepített akácos gondozásából, valamint a szintén általa telepített gyümölcsös rendben tartásából veszi ki a részét. – Emellett sok időt töltök fiam és lányom gyerekeivel, a négy fiúunokámmal. Igyekszem őket megismertetni gyermekkorom játékaival, amelyek egy részét magam készítem. A trónörökösök legfiatalabbika 3, a legidősebbek pedig 9 évesek.

Comments are closed.