Ünnepeltek a tisztviselők

Közszolgálati tisztviselők napja alkalmából konferenciát, ebédet és sportnapot szerveztek a hivatalok munkatársainak. A díszteremben tartott előadások után kitüntetéseket, címeket adtak át.

Lázár János és Dr. Lamperth Mónika/Fotó: XV Média, Nagy Botond

Lázár János és Dr. Lamperth Mónika/Fotó: XV Média, Nagy Botond

A konferencián beszélt dr. Lamperth Mónik jegyző. Dr. Lamperth Mónika meghívásának eleget téve előadást tartott Lázár János miniszter, Pálné dr. Kovács Ilona akadémikus, dr. Kiss László alkotmánybíró. Az ünnepségen meghívottként részt vett a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szervezet főtitkára, Boros Péterné, dr. György István Budapest Főváros Kormányhivatal kormánymegbízottja. Az önkormányzat részéről képviselők, továbbá Németh Angéla alpolgármester, dr. Pintér Gábor alpolgármester, valamint a hivatal részéről dr. Filipsz Andrea aljegyző is részt vett az eseményen.

Konferencia/Fotó: XV Média, Nagy Botond

Konferencia/Fotó: XV Média, Nagy Botond

Idén az „Az Év Köztisztviselője” vándordíjat dr. Pongor Lilla, a Jegyzői Iroda Képviselői Csoport csoportvezetője, minőségügyi vezető kapta.

A címzetes vezető-főtanácsosi címben részesül Benedekné Bagyinszki Márta, Kincses Krisztina, Szijjártó-Szabóné Török Ágnes.

A címzetes főtanácsosi címben részesült Hajnali Henriett, Jáger József, Mércse Anikó.

A címzetes főmunkatársi címben részesült Handel Károly, Kisné Dévald Szilvia, Németh Ilona

A jegyzői dicséretben részesült Kiss Tibor, Molnár Gábor.

Közszolgálatáért Oklevélben részesült Nábrádi Pálné, a humánpolitikai osztály vezetője.

30 éves jubileumi jutalomban részesül Forgóné Jakab Ildikó a Jegyzői Iroda iratkezelési ügyintézője

25 éves jubileumi jutalomban részesül Ács Ildikó a Hatósági Főosztály hagyatéki ügyintézője

A nyugállományba vonuló munkatársakat is köszöntötték és búcsúztatták, így Mák Imrénét, a Jegyzői Iroda munkatársát, Pécz Ágnes csoportvezetőt, a Közgazdasági Főosztály munkatársát.

Dr. Bégány Attila hivatalvezető a kormányhivataltól nyugállományba vonuló munkatársakat köszöntötte, így Márkus Jánosnét, Szabó Ildikót.

Az ünnepség után ebéddel várták a munkatársakat és a Budai II. László Stadionban sportrendezvényt szerveztek a számukra.

Comments are closed.