Ünnep: kiosztották az év dolgozója díjat

A kerületi Gazdasági Működtetési Központ (GMK) dolgozói részére tartottak ünnepséget szeptember 18-án a hivatalban. A rendezvényen az önkormányzat nevében a városrészvezetők köszönték meg a szakemberek elhivatott munkáját, mindemellett átadták az Év Intézmény Működtetési Dolgozója díjat, illetve a jubileumi és hűségoklevelek is gazdára találtak.

Fotó: XV Média, Nagy Botond

Fotó: XV Média, Nagy Botond

Az ünnepségen Németh Angéla polgármesteri jogkörben eljáró polgármester elismerően beszélt a központ szakembereinek munkájáról, majd Bárkai Katalin főigazgatóval közösen kitüntettek munkatársakat, illetve köszöntötték a jubiláló dolgozókat. A 20, 25, 30 éves jubileumi és hűségjutalmak átadása mellett a nyugdíjba vonulókat is méltatták.

Az Év Intézmény Működtetési Dolgozója Díjat idén Nagy Tamás vehette át, aki több mint öt éve a GMK főkertésze és egyben a közfoglalkoztatás szervezője. Az ünnepségen a jó hangulatról Peter Sramek gondoskodott.

A kerületi GMK-t a helyi képviselő-testület 2011. július elsején hozta létre. A szervezet informatikai szolgáltatásokat nyújt, valamint karbantartási, felújítási, beruházási munkákat végez a kerületi bölcsődék, óvodák és szociális intézmények részére, ezenkívül ellátja a közétkeztetést az önkormányzati intézményekben és az állami fenntartású iskolákban.

Comments are closed.