Újra közlekedik az 1-es villamos a Népliget és a Puskás Ferenc Stadion között

A tervezettnél korábban elkészültek az 1-es villamos vonalán a vágányfelújítás első szakaszával, ezért a vártnál hamarabb elkezdődik a jelenleginél kisebb lezárásokkal járó második üteme – írja a BKK.

A gyorsabb munka miatt 2018. július 22-től (vasárnaptól) várhatóan a nyári iskolai szünet végéig az 1-es villamos Óbuda felől egészen a Népligetig, Kelenföld felől pedig továbbra is a Közvágóhídig jár. A forgalomkorlátozás ideje alatt Kelenföld vasútállomástól a Népligetig a meghosszabbított útvonalú 103V jelzésű busszal utazhatnak, a Népliget és az Infopark között pedig 153V számjelzéssel indul ideiglenes járat.

Ebben az időszakban változatlanul meghosszabbított útvonalon, a Népligetig jár a 153-as autóbusz. A BKK továbbra is javasolja a megszokottnál sűrűbben közlekedő M3-as és M4-es metró, valamint a 2-es villamos használatát.

A közúton közlekedők számára július 22-ig, vasárnapig több, a Vajda Péter utca és a Hős utca környékén jelenleg érvényben lévő korlátozás megszűnik, 23-a, hétfő reggelre pedig a Könyves Kálmán körút Elnök utca és Kerepesi út közötti szakaszán ismét valamennyi forgalmi sáv rendelkezésre áll. Az Elnök utca és a Mester utca közötti szakaszon továbbra is megmaradnak a forgalomkorlátozások.

Comments are closed.