Újpalotai Napok

A tervek szerint Hajdu László polgármester megnyitójával kezdődik június 10-én délután 5 órakor, és a Takáts Tamás Dirty Blues Band koncertjével zárul június 12-én este az idei Újpalotai Napok a Fő téren.
A polgármesteri köszöntőt követően a Cassandra Táncművészeti Sportegyesület bemutatóját, majd a Madárdal, a Frim-Fram, valamint a Room Service – Bryan Adams ­Tribute együttes koncertjét láthatják, hallhatják az érdeklődők.

Takáts Tamás Blues Band (2)
A főzőverseny június 11-én reggel 9 órakor veszi kezdetét. Ezen a délelőttön a gyerekprogramoké a főszerep. A nap folyamán a Kanga Training Csoport, az Újlaki Általános Iskola Kötélugrói, valamint vakvezető kutyás bemutatók várják az érdeklődőket. A Szilas Néptáncegyüttes lép fel fél 5-től, őket Kertész Ricsi, Ricsifiú stand-up-comedy-ja követi a színpadon. Bakacsi Béla nosztalgiatáncestje után a Madarak Házibuli­zenekar Időkapszula Partyja zárja ez estet.
A rendezvénysorozat utolsó napja szintén gyermekprogramokkal kezdődik. Kézműves foglalkozás, Kádár Ferkó fotószínháza, vásári látványosság, majd mesejáték várja a kicsiket. A 11 órás zumbabemutatót a Rippel Brothers Akadémia show-műsora követi, majd Kőhalmi Ferenc bűvész és a Dózsa gimnázium diákjainak fellépése következik. Versi Varsa: Gyerek – Világ – Zene előadása után a Szárnyas Sárkányok utcaszínházi produkcióját nézhetik meg az érdeklődők.
A Takáts Tamás-koncert este 8 órakor kezdődik, majd háromnegyed 10-kor tűzijátékkal zárul az idei Újpalotai Napok.

Comments are closed.