Új gépek a kerület szolgálatában

Két új eszközzel bővült a Répszolg Kft. gépjárműparkja. A berendezéseknek köszönhetően tisztábbak, rendezettebbek, gondozottabbak lehetnek utcáink, tereink.

A társaság a közelmúltban beszerzett egy új utcaseprőgépet, aminek köszönhetően immár két géppel lehet folyamatosan takarítani a járdákat, a terek, parkok gyalogútjait – tette közzé honlapján a jó hírt a Répszolg.

A másik gépjárműre régóta nagy szüksége volt a társaságnak. A Répszolghoz ugyanis sok közterületi fával kapcsolatos lakossági bejelentés érkezik. A cégnek eddig nem volt megfelelő eszköze a fák, fasorok ápolásához, gondozásához, emiatt ezt a feladatot alvállalkozókkal kellett elvégeztetni, így a munkafolyamatok jelentősen meghosszabbodtak.

Idén a társaság jó gazdálkodásának köszönhetően sikerült megvásárolni egy kosaras gépjárművet. Ennek segítségével kevesebb alvállalkozót kell bevonni a kerületi fák ápolásába.

Mostantól a gallyazási, ifjítási munkák nagy részét az új kosaras jármű használatával a Répszolg is el tudja végezni. A gép 18 méter magasságig képes felemelni a kosarat, így az idősebb, nagyobb fák gallyazása, ápolási munkálatai is megoldhatók lesznek házon belül.

Az új jármű nemcsak a fák körüli teendőket egyszerűsíti le. A nemzeti ünnepek alkalmával az oszlopokra, épületekre kihelyezendő zászlókat is könnyebb lesz felhelyezni a segítségével – közölte a Répszolg.

Comments are closed.