Több útszakaszon lezárásokra, korlátozásokra kell készülni

David Cameron brit kormányfő csütörtöki budapesti látogatása miatt szerda estétől a főváros több kerületében és a bevezető útszakaszokon is lezárásokra, korlátozásokra kell készülni – írja az mti.hu.

Delegáció közlekedése miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz január 6-tól január 7-ig Budapest I., V., VI., XIV. és XV. kerületében – írja a police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy az alábbi forgalmirend-változás lép életbe a főváros területén.

Tilos megállni!

Január 6-án 20 órától január 7-én 20 óráig a XV. kerületben:

M3-as autópálya ki- és bevezető szakaszán a Szilas pihenőhelyen a SHELL benzinkút melletti parkolókban,

M3-as autópálya kivezető szakaszának szervizútján, a Wesselényi utca és a Szentmihályi út között,

M3-as autópálya bevezető szakaszának szervizútján, a Széchenyi út és a Rákospalotai körvasút sor között,

Lezárják:

Január 7-én 16 óra 10 perctől január 7-én 17 óráig

M3 autópálya kivezető szakaszát,

M0 autóút a 4-es számú főút és az M3 autópálya között a 4-es számú főút irányába.

A megállási tilalommal érintett területekről a megállási tilalom hatályba lépését követően a Budapesti Rendőr-főkapitányság a gépjárműveket elszállítja.
Az elszállított járművekről a rendőrség a 06-1-267-4673 telefonszámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80-200-266 zöld számon (2016. január 6-án 20 órától 2016. január 8-án 20 óráig) ad tájékoztatást.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

 

 

Comments are closed.