Tanuljunk a legjobbaktól!

Akadnak sportok, amelyeket bármilyen életkorban el lehet sajátítani. A darts például ilyen, de a játék élvezetesebb, ha az alapokat profitól tanuljuk meg. A Pestújhelyi Sport Club versenyzői szívesen népszerűsítik a sportágukat.
– Szeretnénk minél több emberrel megismertetni ezt a játékot – mondta Borbély Richárd, a Magyar Darts Szövetség alelnöke, a PöSöC játékosa –, ezért úgy döntöttünk, hogy minden héten egy alkalommal, szerdánként este fél 6 és 7 óra között lehetőséget biztosítunk az újdonsült Európa-bajnokainkkal való közös edzésre.
A rendhagyó tréningek helyszíne a PöSöC pestújhelyi bázisa, a Gergő utcai Hörpentő söröző emeleti dartsterme. Az említett időpontban az egyesület legjobb dartsosai – Balogh Béla, Borbély Richárd, Melisek Zsolt, Szabados Attila, Takács Gábor, Végső János – állnak az érdeklődők rendelkezésére.
– Az ingyenes programra mindenkit szeretettel várunk – tette hozzá Borbély Richárd. – Ha pedig valaki a dartsozáshoz is kedvet kap, akár leigazolhat az egyesületünkbe. A sportágnak csak előnye van, a hátránya mindössze annyi, hogy az eredményesség miatt érdemes minél több időt gyakorlással tölteni.
A nyitott edzések a nyáron is folyamatosak, de érdemes a programról és az aktuális „oktatóról” előzetesen tájékozódni. Ezt Kapuszta Csabánál, a klub elnökénél lehet megtenni a 06 70 422 3616-os telefonszámon.

Comments are closed.