Szerdától szombatig módosított útvonalon jár a 124-es és a 224-es busz

A Bogáncs és Esthajnal utca kereszteződésében megsüllyedt a csatorna. Ennek javítása idején, június 17-én (szerdán) az első járatindulástól várhatóan június 20-án (szombaton) 18 óráig a 124-es és a 224-es busz módosított útvonalon közlekedik – írja a BKK.

A Rákospalota, Bogáncs utca felé közlekedő 124-es busz a fent jelölt időszakban a Közvágóhíd utca–Szőcs Bertalan utca–Szántóföld út felé kerül, ezért nem érinti az Esthajnal utca, a Vágó Ferenc utca, valamint a Szántóföld utca megállót. A terelt útvonalán a járatra az alábbi megállóhelyeken lehet felszállni:

  • Vágó Ferenc utca: a Szőcs Bertalan utcában a Vágó Ferenc utca kereszteződése előtt,
  • Szántóföld utca: a Szántóföld utcában az Esthajnal utca kereszteződése után.

A Bosnyák tér felé közlekedő 124-es, valamint az Újpalota, Szentmihályi út irányú 224-es autóbusz a Régi Fóti út–Mogyoród útja–Közvágóhíd utca felé kerül, ezért nem érinti a Rákospalota, Bogáncs utca, a Kosd utca és a Közvágóhíd utca megállót. A terelt útvonalán a járatokra az alábbi megállóhelyeken lehet felszállni:

  • Rákospalota, Bogáncs utca: a Régifóti úton a Bogáncs utca kereszteződése után, az autókereskedés előtt,
  • Mogyoród útja: a Mogyoród útja 20. előtt, a Névtelen utca kereszteződése után,
  • Közvágóhíd utca: a Közvágóhíd utcában az Esthajnal utca kereszteződése előtt.

A közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járataikról folyamatosan frissülő, személyre szabott információk érhetők el mobiltelefonon a BKK Info alkalmazáson keresztül, valamint a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen. Ügyfeleink a járatfigyelő funkcióra feliratkozva az általuk leggyakrabban használt vagy tetszőlegesen kiválasztott járatról/járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy letölthető alkalmazás segítségével, mely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.

 

Comments are closed.