Street fesztivál

– A Csokonai Kulturális és Sportközpont legifjabb tagja, a Sansz Újpalota Ifjúsági Közösségi Tér (IKT) Street fesztivált rendez április 25-én és 26-án 10 és délután 2 óra között a Dózsa György Gimnázium és Táncművészeti Szakközépiskola Sződliget utcai épületének csarnokában és szabadtéri részein – tudtuk meg Pöll Józseftől, az IKT vezetőjétől.


Szombaton két korosztályban meghirdetett – hagyományosnak egyáltalán nem nevezhető – utcatáncverseny lesz, melyre modern koreográfiákkal neveztek a 15 évesnél fiatalabbakból, valamint a 15 évesnél idősebbekből álló csapatok. A táncverseny döntőjébe 6 csapat jut be, amelyek különleges módon mérkőznek meg egymással. A párbajok között énekesek, zenészek, humoristák szórakoztatják a nézőket.
A szervezők tervei szerint a rendezvényen a gasztronómia is szerepet kap; az érdeklődők gasztroblogger és streetfood szakemberek pódiumbeszélgetését láthatják, hallhatják.
Vasárnap kispályás amatőr labdarúgó-mérkőzéseket tartanak, melyek szüneteiben visszaköszön a tánc és a zene, tangó-, akrobatikus rock and roll – és utcazenészek szórakoztatják majd a résztvevőket. A programról részletesen a sansz2014@gmail.com címen vagy a 06 30 868 6087-es telefonszámon lehet érdeklődni.

Comments are closed.