Sportos fejlesztések – új fitneszpark és vandálbiztos eszközök

Dühöngőből sportpályát alakít ki, új fitneszparkot épít és vandálbiztos pingpongasztalokat helyez ki parkjainkba a következő hetekben a Répszolg.

Fotó: XV Média, Nagy Botond

Fotó: XV Média, Nagy Botond

– Teljesen felújítják a sporttérfelújítási program részeként a Vácrátót téri, ma már használaton kívüli dühöngőt. A rekonstrukció során rekortán burkolatú, multifunkcionális sportpályává alakul át az egykor aszfaltborítású terület. A pályát műanyag hálóval veszik körbe. A mintegy 370 négyzetméteres területet nyolcmillió forintból újítja meg a társaság – tudtuk meg Demeter János ügyvezetőtől.
A Hartyán parkban ugyancsak sportcélú fejlesztésre számíthatunk. Ott a meglévő, ám megrongált, így használhatatlanná vált pingpongasztalokat újíttatják fel a gyártóval oly módon, hogy strapabíróbb fedlapokat rakatnak fel az asztalokra. Demeter János reményei szerint így vandálbiztosabbá válnak az amúgy igen kedvelt sporteszközök.
És ha már pingpongasztal, megtudtuk, hogy az előző évek beruházásaiból raktárkészleten maradt egy ugyancsak vandálbiztos darab, amit az Ozmán parkba helyeznek ki.
Egy új beruházásról is beszámolt az ügyvezető. A Kossuth-lakótelep Csobogós utca felőli részén épül meg heteken belül egy fitneszpark. A meglévő zöldfelület 10×15 méteres területén helyeznek majd ki 7, különböző funkciójú sporteszközt, ami lehetővé teszi a környéken lakóknak a szabadtéri testedzést.

Comments are closed.