Segítség a családoknak

Idén kezdte meg az ötödik évét az ÖTHÉT Egyesület a „Gyűjts az életért!” kampánya. Az erről szóló sajtótájékoztatón Makai Ferenc, az egyesület elnöke a segítőszándékot és az összefogást nevezte meg a program legfőbb életben tartójának. A kampányban ismét két rászoruló családnak segítettek.

Fotó: XV Média, Vargosz

Fotó: XV Média, Vargosz

– Nagyon jó példa erre a mai rendezvényünk, amelyhez ismét új támogatók csatlakoztak – mondta az elnök. – Az Arany János Idősek Klubjának lakói ugyanis hajnalban keltek, hogy kerületszerte híres süteményeiket elkészíthessék a rászorulók számára.

Németh Angéla polgármester szerint is van értelme a műanyag kupakok szervezett gyűjtésének a kerületben, mert a programnak látható eredménye van. Az augusztusi sajtótájékoztatón a kupakokból és a felajánlásokból ismét két rászoruló családnak – egy öt gyerekét egyedül nevelő apukának és egy gyerekét szintén egyedül nevelő anyukának – tudtak segítséget nyújtani.

A „Gyűjts az életért!” program októberben folytatódik, amikor ismét két családnak, egy négy gyerekét egyedül nevelő, illetve egy tartósan beteg gyerekét egyedül nevelő anyukának fognak segítséget nyújtani.

Comments are closed.