Rendet tartanak

Veszélyhelyzeti üzemmódra állt át a Répszolg. A köztisztaság fenntartása érdekében továbbra is folyamatos a hulladék elszállítása a kerületi közterekről, ezért ha szükséges, akár több embert is munkába állít a társaság.

– Az önkormányzat kifejezett kérése, hogy a járvány időszakában is tartsa tisztán és rendezetten a kerületi utcákat, tereket a Répszolg. Ehhez emelni kellett a szemételszállítási kapacitást. Rendeltünk zsákokat, amik már megérkeztek, és készenlétbe helyeztünk két brigádot annak érdekében, hogy ha létszámprobléma adódna, akkor át tudjunk csoportosítani erre a területre további munkaerőt – számolt be az intézkedésekről dr. Jankura Tamás ügyvezető.

Fotó: XVMÉDIA,Nagy Botond

A képviselő-testület döntése értelmében lezárták, illetve szalagokkal körbekerítették a kerületi játszótereket és fitneszparkokat, a társaság egyik munkatársa folyamatosan ellen­őrzi ezeket. A fentieken kívül a tavalyról áthúzódó, illetve már megkezdett munkákat végzik a társaság dolgozói, így például a Sződliget utcai fasor rekonstrukcióját, illetve a járdafelújításokat, járdajavításokat. A Répszolg Hunyadi utcai irodaépületében  az ügyfélfogadás szünetel. Minden csütörtökön 8 órától 15 óráig ügyeletet tartanak. Kérik, hogy a lakók csak halaszthatatlan ügyben menjenek be személyesen, észrevételeiket, bejelentéseiket e-­mailben, telefonon vagy a repszolgxv.hu weblap bejelentő felületén juttassák el a társasághoz.

ELÉRHETŐSÉGEK: Répszolg Nonprofit Közhasznú Kft., 1152 Budapest, Hunyadi utca 3. Telefon: +36 1 308 1098, +36 1 308 1099, Fax: +36 1 307 7074,  Zöld szám: +36 80 205-062,  Email: titkarsag@repszolgxv.hu

Comments are closed.