Profi a lakás-gazdálkodásban

A Palota Holding Zrt., az önkormányzat vállalata 3500 albetétet kezel a kerületben, ellátja a közös képviselői feladatokat, és nyertes pályázatokhoz segíti a társasházakat. A siker kulcsa a munkavállalókban is rejlik. Juhász Attila ingatlankezelési előadóként dolgozik a cégnél, vele beszélgettünk.

Juhász Attila/Fotó: XV Média, Nagy Botond

Juhász Attila/Fotó: XV Média, Nagy Botond

– Milyen területen dolgozik a Palota Holdingnál?
– A társasházak közös képviselőjeként szereztem tapasztalatokat 2009–2013 között, jelenleg az ingatlankezelési osztályon dolgozom. Láncszem vagyok a bérlők és a Palota Holding vezetése között. Úgy gondolom, bizalmon alapuló jó kapcsolatom van a bérlőkkel és a társasházkezelőkkel. A bérlők bizalommal fordulnak hozzám ügyes-bajos dolgaikkal, mert igyekszem mindig a megoldásokat keresni. A közös képviselőknek pedig az a fontos, hogy a Palota Holding alkalmazottjaként is egyenlő partnerként dolgozom velük.
– Hogyan tud a bérlők és a közös képviselők segítségére lenni?
– Korábbi társasházkezelői tapasztalataimat kamatoztatva tanácsokkal látom el a bérlőket, segítek a számlaellenőrzésekben, a bérlők és a társasház közötti egyeztetésekben, és korábbi tapasztalataimat hasznosítva tanácsot is adok az esetleges peres ügyek megelőzésére.
– Mit tart a legnagyobb sikerének?
– Sikerként könyvelem el, hogy segítségemmel 2014-ben a Palota Holding kezelésébe került a Nyírpalota utca 71. számú társasház. Továbbra is aktív szerepet szeretnék vállalni abban, hogy minél több társasházat kezelhessen a biztonságot nyújtó Palota Holding, azok közül az épületek közül, ahol sok a probléma, és a tulajdonosok nincsenek megelégedve a közös képviselettel.

Comments are closed.