Príma díszpolgár

A Vállakozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Budapesti és Pest Megyei Regionális Szervezete idén is átadta a Regionális PRIMA Díjakat.  Az elismeréseket öt – népművészet és közművelődés, tudomány, zeneművészet, oktatás és sport – kategóriában osztották ki, illetve átadták a Regionális Év Vállalkozói és az Év Vállalkozói elismeréseket is.

A gödöllői kastélyban tarott rendezvény hagyományai közé tartozik, hogy a zsűri néhány jelöltet a Regionális PRIMA Különdíjban részesít. Ezt a díjat kapta meg idén a kerületünk egyik díszpolgára, Forgács József is, aki sport kategóriában érdemelte ki a rangos elismerést.

Forgács József/Fotó: XV Média, Vargosz

Fotó: XV Média, Vargosz

Forgács József az egyik legnagyobb kerületi vállalkozásnak, a nemzetközi hírű Járműszerelvényt Gyártó Zrt.-nek az alapító tulajdonosa, illetve ma már tiszteletbeli elnöke, mert néhány éve átadta a stafétabotot a fiának, ifjabb Forgács Józsefnek. Az édesapa természetesen nem az üzleti életben betöltött szerepéért kapott 2005-ben díszpolgári elismerést, most pedig Regionális PRIMA Díjat hanem, mert nagy szerepet vállalt a rákospalotai labdarúgás rendszerváltást követő megmentésében, a REAC felvirágoztatásában és a mai napig tartó működtetésében.

Forgács József néhány éve a klubvezetői stafétabotot is átadta másik fiának, Forgács Tamásnak, de ahogy a cégen, úgy az egyesületen, folyamatosan rajta tartja a szemét. Mind a mai napig látogatja a mérkőzéseket, és a tanácsaival folyamatosan segíti a klub működését.

Comments are closed.