Pályafelújítás miatt nem közlekedik hétvégén a 69-es villamos

Pótlóbusz jár a 69-es villamos helyett, valamint a 125-ös busz egy szakaszon terelt útvonalon közlekedik a szeptember 28-29-i hétvégén, mert a Kolozsvár utcai vonalszakaszon pályafelújítási munkát végeznek. A munkálatok miatt a Kolozsvár utca egyirányú lesz a belváros felé a Rákospalotai körvasút sor és az Orosháza utca között – jelezte a BKK.

Pótlóbusz jár a 69-es villamos teljes vonalán szeptember 28-án, szombaton és 29-én, vasárnap, mert a Kolozsvár utcai vonalszakaszon, a Rekettye utca környékén vágányfelújítási munkákat végeznek. A Mexikói út és Újpalota, Erdőkerülő utca között közlekedő pótlóbusz a 69-es villamos vonalát követi, és arra a villamos megállóhelyein vagy az annak környezetében található autóbuszmegállókban lehet felszállni. Az Erzsébet királyné útján, illetve a Kolozsvár utca környékén utazóknak a villamospótló mellett az 5-ös autóbusz igénybevételét is ajánlja a BKK.

A felújítási munkához kapcsolódóan változik a 125-ös busz útvonala: a buszjárat a Rákospalotai körvasút sor–Ivánka Pál utca módosított útvonalon halad, ezért

  • Rákospalota felé nem érinti a Rekettye utca megállóját,
  • a Mexikói út felé nem érinti a Kolozsvár utcai piac megállóját.

Az autóbusz a terelt útvonalán mindkét irányban a Rákospalotai körvasút soron, a Kolozsvár utca kereszteződésénél található megállókban áll meg.

Comments are closed.