Pályafelújítás miatt módosult a vasúti menetrend a Budapest-Vác vonalon

Módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok a Budapest–Vác–Szob és a Budapest–Veresegyház–Vác vonalon november 25-ig a Rákosrendező és Rákospalota-Újpest állomás közötti, illetve a Rákospalota-Újpesten végzett pályakarbantartási munkák miatt. Több ütemben változik a vonatok menetrendje, egyes járatok nem közlekednek.

Rákospalota-Újpest állomáson és a kapcsolódó vonalszakaszokon négy váltónál és a hozzájuk csatlakozó vágányrészeken kicserélik az ágyazatot, a harmadik és a negyedik vágánynál pedig új betonaljakat építenek be. A peronok aszfaltozását is befejezik.

Szobi vonal, november 18-24.

  • November 18-tól 24-ig egyes reggeli és délutáni vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Vácról a 6:19-es és 7:19-es indulási idejű S70-es vonat, továbbá Szobról a 7:25-ös indulási idejű G70-es személyvonat nem közlekedik a Nyugati pályaudvarra.
  • Nyugati pályaudvarról Szobra 13:25-kor, 15:25-kor és 17:25-kor induló G70-es személyvonat a Nyugati pályaudvar és Vác között nem közlekedikhelyettük a Metropolitan EuroCity vonatok (EC274, EC272, EC270) Rákosrendezőn, Rákospalota-Újpesten, Dunakeszin, Dunakeszi-Gyártelepen, Felsőgödön és Vác-Alsóvároson is megállnak.

Comments are closed.