ÖTHÉT-gyűjtés három éve

A nyári szünet előtt utoljára tartott adományátadó ünnepséget az ÖTHÉT Egyesület. A „Gyűjts az életért!” kampány támogatottja ezúttal egy beteg kislányt nevelő kerületi család volt. Makai Ferenc, az egyesület elnöke szerint a három éve tartó program leghatékonyabb gyűjtésén vannak túl.

Fotó: XV Média, Vargosz

Fotó: XV Média, Vargosz

A kerület közintézményeiben elhelyezett gyűjtőpontokon ugyanis mintegy 1500 kilogramm műanyag kupak gyűlt össze, így most magasabb összeggel tudták támogatni a rászoruló családot, mint általában szokták. A kupakgyűjtéshez ezúttal is csatlakoztak a „megszokott” támogatók, a Hörpentő Söröző, a TESCO, a Magyar Vöröskereszt XV. kerületi kirendeltsége, Tóth Veronika önkormányzati képviselő, a Palota Security, a Csapi-15 Kft., a Nádastó Étterem, a Pál Autóház, a RÁTE és az Önkormányzat, illetve programot ismét segítette a Répszolg és az XV Média is.

Makai Ferenc a június 7-i rendezvényen „Pingvin Pityu Díjjal” köszönte meg Hajdu László leköszönő polgármesternek, hogy három éven át vállalta a program fővédnökségét és egyben azt is bejelentették, hogy a Parlamentbe távozó kerületi vezető helyett a jövőben Németh Angéla lesz a fővédnöke a „Gyűjts az életért!” kampánynak.

Comments are closed.