Nyitnak a strandok

Kinyitnak április 30-án az első fővárosi strandok: a Palatinus és a Dagály, valamint elindul a Gellért fürdő hullámszolgáltatása is. A Csillaghegyi és a Paskál strand május 28-án, a Római és a Pünkösdfürdői június 4-én nyit. A szezont várhatóan szeptember 4-én, jó idő esetén szeptember 11-én zárják – közölte a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.

Forrás: palatinusstrand.hu

Forrás: palatinusstrand.hu

Július közepén adják át a Paskál fejlesztését. Egy majdnem ezernégyszáz négyzetméteres új fürdőépületet alakítanak ki, amelyet pince és tetőterasz egészít ki. A fedett földszinti részen tanmedencét, babamedencét, gyógymedencét, vízi bárt és élménymedencét hoznak létre. Épülnek szaunák, kezelőhelyiségek, valamint felújítják a medencéket és az öltözőket.

A Palatinust is fejlesztik. Az elsődleges cél a főépület átfogó felújítása és funkcióbővítése. Alagsori wellness- és fitneszrészleget terveznek, restaurálják az öltözőket, a vizesblokkokat, és akadálymentesítik az épület egészét. A megújult fürdőt várhatóan 2017 második negyedévében adják át. A beruházások nem befolyásolják a strandok nyitvatartását.

Comments are closed.