Nem volt szerencséje a trafikos K. Mihálynak se a fogadással, se a rendőrökkel

A kiraboltatta magát egy dohánybolti alkalmazott az ismerősével, hogy ezzel igazolja a kasszahiányt.

Unalmában sportfogadásokat kötött a 18 éves K. Mihály, aki egy kerületi dohányboltban dolgozott éjszakai műszakban. A fogadásokat a trafik terminálján keresztül kötötte, de a fogadás összegét nem tette be a kasszába. Miután valamennyit elbukta, azt találta ki a kassza hiányának igazolására, hogy a 17 éves ismerősével a biztonsági kamera előtt eljátsszák a trafik kirablását.

Az álrabló hajnalban megérkezett a dohánybolthoz. A 17 éves fiú egy sállal eltakarta az arcát és hogy hitelesebbnek látszon a rablás a kamerák képein, egy késsel megfenyegette az alkalmazottat és a bevétel átadását követelte. Ezt követően a megszerzett pénzzel együtt elmenekült a helyszínről.

A kiérkező rendőrökben már az intézkedés kezdetén kétségek merültek fel az alkalmazott által elmondottakkal kapcsolatban, majd K. Mihály a meghallgatásakor beismerte, hogy valójában nem történt rablás, és a pénz nagy részét ő játszotta el szerencsejátékon. A két fiú ellen sikkasztás miatt indított nyomozást a napokban befejezték és az iratokat vádemelési javaslattal elküldték az illetékes ügyészség részére.

Comments are closed.