Nagy klub, nagy busz

Idén húszesztendős a REAC Sportiskola, amely egyesület az elmúlt két évtizedben a kis egyesület kategóriából a nagyok közé tornázta fel magát. Ennek bizonyítékaként már egy új nagy (52 személyes) felcímkézett IVECO autóbuszt is vásárolhatott.

– Nagyon régóta szerettünk volna egy ilyen szállítóeszközt, hisz a csapataink fuvarozásához állandóan autóbuszt kellett bérelnünk – mondta Sági Ferenc, aki immár 14 éve vezeti a rákospalotai utánpótlásnevelő egyesületet. – Egy ilyen járművet nem lehet csak úgy vásárolni. Ehhez az MLSZ engedélye és támogatása (TAO) szükségeltetik. Erre eddig nem volt lehetőségünk, most azonban arra a szintre léptünk, amikor már mi is engedélyt kaphattunk buszvásárlásra.

Az új reacos IVECO busz nyár közepén gördült be a Budai II László stadion parkolójába. A beállás már olyan volt, mint, amikor a Barcelona vagy Ferencváros busza érkezik meg a stadionhoz.

– Nagyon büszkék vagyunk erre a buszra, amellyel remélhetőleg sok szép eredményt fogunk majd elérni – jegyezte meg az utánpótlásnevelő.

Fotó: XVMÉDIA

 

Comments are closed.