Mit tegyünk a fölösleges zöldhulladékunkkal?

Az FKF Nonprofit Zrt. idén tavasszal ismét elkezdte Budapest zöldövezetes kerületeiben a zöldhulladék begyűjtését.

A zöldhulladék begyűjtésének időtartama 2016. március 21-e és 2016. december 2-a tart. Az elszállítást hetente egyszer végzik. Az FKF Nonprofit Zrt. kizárólag a saját logójával ellátott kerti zöldhulladékgyűjtő feliratú, biológiailag lebomló, természetes anyagból készült, környezetbarát hulladékgyűjtő zsákokban szállítja el a hulladékot.

A gyűjtőzsákok az ügyfélszolgálati irodáikban, lakossági hulladékgyűjtő udvarokban, valamint értékesítő partnereiknél vásárolhatóak meg. A gyűjtőzsákok ára tartalmazza az elszállítás és a komposztálás költségét is.

A zsákokba lomb, fa- és bokornyesedék, nyírt fű és gyom helyezhető. Ügyelni kell arra, hogy a zsákba kizárólag zöldhulladék kerüljön, ne legyenek benne fenyőfélék és diófalevelek, gallyak. A vastagabb faágakat legfeljebb egyméteresre darabolva, összekötve helyezhetők ki.

Kerületünkben a hulladékgyűjtő zsákok megvásárolhatóak a Károlyi Sándor utca 119-120. szám, valamint a Zsókavár utca végénél (65. szám után).

További információkat az FKF Nonprofit Kft. weboldalán: www.fkf.hu, valamint e-mail-ben: fkfzrt@fkf.hu, illetve a kék számon: 06/40-353-353 kaphatnak.

Városüzemeltetési Osztály

Comments are closed.