MIÉNK A GRUND – Grundfoci Bajnokság

A XV. Kerületi Önkormányzat támogatásával, a Csokonai Kulturális és Sportközpont, valamint a REAC Sportiskola Sportegyesület ebben az évben is hagyományosan, immáron kilencedik alkalommal rendezi meg a Grundfoci Bajnokságot. A torna fővédnöke Hajdu László polgármester.

A nagyszabású szabadidős sporteseményt két korcsoportban – 14 év alattiak és 14 év felettiek részére – hat helyszínen, tíz felújított grundfoci pályán szervezzük 2016. május 28-án szombaton. A mérkőzéseket hivatásos játékvezetők vezetik.

A gyermek csapatok részére a selejtezőket és a döntőt egy helyszínen, az Erdőkerülő utcai (LIDL Áruház mögött) pályákon rendezzük, míg a felnőttek a Kazán utcai, a Hartyán közi, a Szentmihályi úti (OMV kúttal szemben), a Szilas parki és a Nádastó parki pályákon mérkőznek a döntőbe jutásért. A felnőtt csapatok részére a döntőt 13 órától rendezzük a Szilas parkban, a Szerencs utcai pályákon. A felnőtt csapatok részére ebédet is biztosítunk a döntő helyszínén.

Nevezni lehet előzetesen: grundfoci@reacsportiskola.hu e-mail címen, illetve a bajnokság napján, a helyszíneken 8-8.45 óráig. Nevezhető csapatlétszám: 6 fő, melyből 4 játékos lehet egyszerre a pályán. Nevezési díj nincs. Csak sima talpú sportcipő használata megengedett.

Versenykiírás és nevezési lap letölthető: www.bpxv.hu honlapról.

A támogató XV. kerületi Önkormányzat mind a gyermek, mind a felnőtt korosztályokban I.-VI. helyezett csapatok részére értékes serlegeket, labdákat, sportmezeket ajánlott fel.

Várjuk iskolai, munkahelyi, családi csapatok, illetve baráti társaságok nevezését.

 

Varga József Csokonai KSK

a versenybizottság elnöke

 

Comments are closed.