Mi lesz Veled XV. kerület? – sajtótájékoztatót tartott a Magyar Munkáspárt (videóval)

Mi lesz Veled XV. kerület? címmel az Őrjárat és Adria utca kereszteződésénél tartott sajtótájékoztató szeptember 21-én a Magyar Munkáspár, amit dr. Thürmer Gyula pártelnök és Kerezsi László kerületi polgármesterjelölt tartott.

– A választások mindig lehetőséget jelentenek az állampolgárok számára, a demokrácia alapja, dönthetünk arról, kiket küldjünk az önkormányzatba. Úgy gondoljuk, nem a parlamenti pártok csatájában kell eldönteni azt, hogy ki legyen a városháza vezetője, hanem olyan embert akarunk a kerületi önkormányzat élére, aki a dolgozókat képviselik – mondta Thürmer Gyula. A pártelnök azt is nyomatékosította a szeptember 30-i időközi XV. kerületi polgármesteri választás kapcsán, hogy az ő jelöltjük Kerezsi László, pont ilyen személy, hiszen jól ismeri a városrészben élők problémáit. Kerezsi László ki is emelte, hogy a Magyar Munkáspárt számára az ember a legfőbb érték és ezt tartja a legfontosabbnak. Utalt arra is, hogy korábbi munkahelyein mindig jó kapcsolatot ápolt a kollégáival, akik közül sokan a kerületben laknak. Ezenkívül biztosítási szakemberként sok kerületi ügyféllel rendelkezett, akiktől nagyon sok helyi történésről értesült.

Fotó: XV Média, Vargosz

Dr. Thürmer Gyula/Fotó: XV Média, Vargosz

Ezek után ismertette választási programját, amelyet az emberek véleményére alapozott, és olyan témákat érint, mint az energetikai fejlesztések támogatása, bérlakásépítés, szociális, illetve egészségügyi fejlesztések. Mindemellett a közlekedésről, az utak, a parkok állapotáról, továbbá az idősek és a fiatalok problémáiról is beszélt. Célja a modern élhető kerület megteremtése.

Comments are closed.