Megváltozott munkaképességűek, figyelem!

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma minden évben pályázat útján dönti el, hogy melyek azok a cégek, amelyek rehabilitációs bértámogatásban részesülhetnek. Azt is meghatározzák, hogy adott évben milyen létszámot támogat az állam. A Palota-15 Nonprofit Kft. 2013 óta egyre nagyobb számban foglalkoztat bértámogatással megváltozott munkaképességű dolgozókat. Tavaly ez a szám negyvenegy fő volt, a tavaly év végi sikeres pályázatnak köszönhetően 2016-ban hatvanegy fő megváltozott munkaképességű munkavállalót foglalkoztathat a kft. – tudtuk meg Juhász Márton ügyvezetőtől.

Fotó: XV Média, Nagy Botond

Fotó: XV Média, Nagy Botond

A társaság szakképzett, illetve betanított varrónő, takarító, könyvkötő és vegyestermék-feldolgozó, térkő- és lábazatikő-készítő munkakörökben, valamint faiskolában és virágkertészetben tudja foglalkoztatni a húsz új munkavállalót.

A Palota-15 Nonprofit Kft. a tavaly év végén megnyílt Munkaerőpiaci Reintegrációs Központban folyamatosan várja a megváltozott munkaképességű munkavállalók jelentkezését, de nem csak a fent felsorolt munkakörökbe. A központ legfőbb célja olyan álláskereső, megváltozott munkaképességű személyek betanítása, munkaszocializálása, felzárkózásának elősegítése és munkába állítása, akik hátrányos helyzetükből adódóan nem, vagy csak nehezen tudnak elhelyezkedni a nyílt munkaerőpiacon.

Az érdeklődők dr. Bán Mariannt kereshetik reintegracio@palota-15.hu e-malen címen vagy a 06 20 615 1504-es telefonszámon.

Comments are closed.