Megszépült az utolsó rendelő is

A fül-orr-gégészet rendelője volt az utolsó helyiség, amelyik a szakrendelő felújítási programjából eddig kimaradt. A Rákos úti intézmény menedzsmentje idén ősszel pótolta az elmaradást.

Dr. Miltényi Csilla/Fotó: XV Média, Vargosz

Dr. Miltényi Csilla/Fotó: XV Média, Vargosz

– Nagyjából egy hónap alatt elvégezték a felújítást – tudtuk meg dr. Miltényi Csilla főorvostól. – Ezalatt a rendeléseket az Őrjárat utcában tartottuk meg, ahonnan szépen megújult rendelőbe költözhettünk vissza.
A fül-orr-gégészet vizsgálójában új burkolatot raktak le, festettek és új berendezéseket is vásárolt az intézményvezetés.
– A szakrendelésünket nagyon sok beteg látogatja, s mivel a páciensek hullámokban érkeznek, sokszor meglehetősen hosszúra nyúlik a várakozási idő – magyarázza a szakember. – A betegek ezért néha türelmetlenek, amin a megújult környezet sokat enyhíthet.
Elsősorban a felső légúti panaszokkal keresik fel a szakrendelést, de sokan jelentkeznek reflux következményeként kialakult mandula- vagy torokgyulladással, orrvérzéssel, hallójárat-gyulladással, illetve füldugulással is. A betegeket a Rákos úti rendelőben felváltva öt szakorvos látja el, akik a fül-orr-gégészet teljes palettája mellett külön is egy-egy fontos szakterületet képviselnek, és ez emeli a rendelések színvonalát.

Comments are closed.