Megnyílt a Vörösmarty téri karácsonyi vásár

Kézműves termékekkel és minőségi gasztronómiai kínálattal várja az érdeklődőket péntektől a Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren. A vásárló kizárólag kézműves termékekből válogathat, a kiállítókat szakmai zsűri választja ki szigorú minőségi követelmények alapján. A hivatalos megnyitó ünnepséget november 12-én délelőtt tartják, majd a vásár során 160 kulturális és családi program is várja a közönséget.

MTI Fotó: Marjai János

MTI Fotó: Marjai János

A vásár gasztronómiai kínálatában elsősorban a hagyományos téli, karácsonyi ételek és italok bukkannak fel a standok étlapjain, de lesznek olyan újdonságok is, mint a málnapálinkás puncs vagy a meggyes forró sör.
Idén először könyvgyűjtést szervez a rászoruló fővárosi szociális intézmények részére a vásáron, amelyre nyolc karitatív szervezetet is meghívtak.
Újdonság, hogy a Belföldi Budapest Card tulajdonosai a MÁV járatain kedvezményesen utazhatnak a vásárra, és vehetnek igénybe számtalan kedvezményt a fővárosban.
A Budapesti Karácsonyi Vásár programjáról a http://budapestinfo.hu/hu/karacsonyi-vasar.html honlapon taláhatók részletes információk.

Comments are closed.