Megint pótlóbusz jár majd az M3-as metró helyett

Pályakarbantartási munkák miatt november 20-án pótlóbusz jár az M3-as metró helyett Kőbánya-Kispest és a Deák Ferenc tér között – közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

busz általános, Botond

Fotó: XV Média, Nagy Botond

A pótlóbuszra a Deák Ferenc téren a Király utca kereszteződése előtt, a 9-es busz megállójában, valamint a Károly körút ellenkező oldalán, a Városháza park előtt, az éjszakai buszok megállójában lehet majd felszállni. A pótlóbuszok egyik irányban sem érintik a Ferenciek tere megállót, helyette viszont megállnak az Astoriánál.
Tájékoztatása szerint vasárnap a metróvonalhoz kapcsolódó buszjáratok közlekedésében is változások lesznek. A 9-es, a 15-ös és a 115-ös busz Deák Ferenc téri megállóhelyét kissé hátrébb helyezik. A 93-as busz Kőbánya-Kispest végállomásról a 148-as busz felszállóhelyéről, a 136E pedig a 85-ös és a 85E busz felszállóhelye mögötti ideiglenes megállóból indul. A Kőbánya-Kispest felé közlekedő 200E autóbusz nem áll meg az ottani P+R megállóban, a 202E busz pedig Kőbánya-Kispest végállomásról a 282E és a 284E busz felszállóhelyéről indul.

Comments are closed.