Médiaajánlat

Hirdessen helyben és hitelesen!

A több mint egy évtizedes tapasztalattal, gyakorlattal és kapcsolatrendszerrel bíró nonprofit társaságunk a XV. kerület kommunikációs cége, amely összetett kommunikációs és tájékoztatási szolgáltatást nyújt saját és más felületeken: nyomtatott sajtóban, televízióban, on-line és közösségi felületeken. Alapelvünk az együttműködés és a közös tervezés. Hiszünk ugyan az önállóságban, de jobban az integrált, egymásra épülő, a minden rész hozzáadott értékét jól hasznosító kommunikációs, tájékoztatási és reklámszolgáltatásban. Ez igaz az elképzeléstől, a kivitelezésig.

Teljes erővel az ügyre, ügyfelünkre összpontosítva kapcsolódunk a kerület és annak minden szereplőjének – vállalkozásának, civil szervezetének, érdekvédelmi szövetségének, kulturális és egyéb résztvevőjének – ügyeihez, üzeneteihez, fejlesztési munkáihoz, pályázati vagy éppen társadalmi felelősségvállalási programjához. Munkatársaink tapasztalatával, minőségi munkájával mindent megteszünk azért, hogy hirdetőink, partnereink üzenete a teljes portfóliónk segítségével biztosan célba érjen a XV. kerületben, de akár annak közigazgatási határán túl is, Főváros szerte. Ezért dolgozunk. Kérjük olvass el ajánlatunkat, keressen minket és hirdessen nálunk. Hirdessen helyben és hitelesen!

MÉDIAAJÁNLAT MEGNYITÁSA

Hirdetés rendelése


Hirdetések leadása

Tizenötödik (újság)
A hirdetéseket mérethelyesen, színes kivitelben, 300 DPI felbontásban, PDF, JPG, vagy TIF fájlformátumban a lapzárta napján dél 12 óráig kérjük leadni, a hirdetes@xvmedia.hu e-mail címre. A kifutó minden esetben 5-5 mm a vágott részen.

Minden más esetben keresse hirdetésszervező partnerünket, a Key Price Kft-ét  a +36 70 237 6926 telefonszámon vagy a hirdetes@xvmedia.hu e-mail címen.