Már lehet jelölni az Aranyanyu Díjra

Elindult az idei jelölés, február 13-ától ismét várják a legjobb orvosnőt, pedagógust, egészségügyi szakdolgozót, illetve szociális területen dolgozó nőt bemutató írásokat, nevezéseket az Aranyanyu Díjra május 14-ig. Tavaly a kerületi Kontyfa iskola pedagógusa, Kovács Nikoletta volt a pedagógus kategória közönségdíjazottja. 

Kovács Nikoletta

Kovács Nikoletta

Hetedik éve kapnak elismerést azokat a segítő szakmában dolgozó nők, akik sokszor a háttérben maradva, kevés anyagi és erkölcsi elismerés mellett végezik az egész társadalom számára felbecsülhetetlen értékű munkájukat.
A www.aranyanyu.hu honlapon személyes történetben kell bemutatni a jelölni kívánt orvosnőt, pedagógust, egészségügyi szakdolgozót, illetve a szociális területen dolgozó jelöltet maximum 1500 karakterben összefoglalva a jelölt elhivatottságát, személyiségét, egyediségét.
A zsűri által kiválasztott döntősökről kisfilm készül, ezek alapján internetes szavazással dől el a közönség díjazottja, de zsűri is kiválasztja minden kategóriában a saját nyertesét.
A zsűriben idén is Beke Zsuzsa, a Richter Gedeon Nyrt. kommunikációs vezetője, Rácz Zsuzsa író, Kriston Andrea, a Kriston-intimtorna kidolgozója, Nagy Tímea olimpiai bajnok párbajtőrvívó, valamint Dobó Kata színésznő foglal helyet.
Az idei jelölteket és munkájukat a novemberi díjátadó gálán ismerheti meg a közönség.

Comments are closed.