Lezárult az önerős járdafelújítási pályázat

Ezúton tájékoztatjuk a kerületi lakosokat és szervezeteket, hogy az idei önerős járdafelújítási-pályázatra szánt költségforrás kimerült, ezért az önkormányzat a pályázati lehetőséget lezárja, így 2017. április 25. után beérkező pályázati adatlapok bizottsági elbírálására már nincs lehetőség.

Az idei költségvetésben a képviselő-testület nettó 50 millió forint összeget különített el a lakossági önerős járdafelújítási-pályázat lebonyolításához.

A pályázat ideje alatt több mint 110 járdaszakasz (körülbelül 1,6 kilométer hosszúságban) és több mint 90 gépkocsi behajtó felújítására érkezett igény.

A pályázók létszáma, ill. felújítási igénye az előzetes számok alapján a költségvetési keretet már kimerítette, így a pályázatok befogadása ezt követően már nem lehetséges sem a polgármesteri hivatal szervezeti egységeinél (ügyfélszolgálat, városüzemeltetési főosztály), sem a felhívásban közölt elektronikus csatornákon.

Amennyiben az év hátralévő részében a pályázatot folytatná az önkormányzat, azt a polgármesteri hivatal honlapján (www.bpxv.hu), valamint az Életképek újságban is közölni fogjuk.

Városüzemeltetési Főosztály

Comments are closed.