Legyen színes a fal Újpalotán!

A XV. kerületi önkormányzat is indult a Let’s Colour Magyarország 2021. évi pályázatán. A kezdeményezésnek köszönhetően a korábbi években már több budapesti szürke fal lett vidámabb. Idén 10. alkalommal pályázhatnak közösségek arra, hogy a környezetükben található falakat egy festékgyártó cég támogatásával és profi tervezők segítségével közösen szebbé varázsolják.

Benedekné Bagyinszki Márta a Városgazdálkodási Főosztály vezetője elmondta: a Szentmihályi út mentén húzódó szürke betonkerítést szeretnének színesebbé tenni. Remélik, hogy a Let’s Colour csapatával és a helyi közösségekkel összefogva tudnak változtatni a hely a hangulatán. Dr. Matlák Gábor társadalmi megbízatású alpolgármester megjegyezte: a környék az évtizedek alatt sokat fejlődött, a fal azonban ugyanolyan csúnya maradt. Bihal Dávid a 11. számú választókerület képviselője bízik abban, hogy sokan állnak melléjük és szavazatukkal támogatják, hogy színessé váljon a kerületi fal.

Hogyan lehet szavazni?

2021. május 28. 12:00-ig lehet interneten keresztül, a www.letscolour.hu weboldalon történő regisztrációt követően.

A szavazáshoz regisztrálni kell, az elmúlt évek szavazásai során történt regisztrációk nem aktívak.

A felhasználók a szavazási időszak során 1 naptári napon belül összesen 1 szavazatot adhatnak le. Amennyiben a pályázat kiírója a szavazással kapcsolatos bármilyen visszaélést, csalási kísérletet, vagy informatikai jellegű manipulációs kísérletet észlel, úgy minden előzetes figyelmeztetés nélkül jogában áll a gyanús szavazók kizárása, regisztrációinak törlése, valamint extrém esetben a manipulált pályázatok kizárása is.

További információ a XV. kerületi önkormányzat pályázatáról az alabbi linken érhető el:

https://letscolour.hu/palyazat/szrkbl-sznes

https://www.youtube.com/watch?v=gcGrFnnmRt8&t=83s

 

Comments are closed.