Közlemény – LMP: az EP választás tétje, hogy Európa zöld lesz, vagy nem lesz!

Olyan Európai Parlamentet akarunk, amelyik végre felveszi a harcot a klímaváltozással. Mi az LMP-ben azért dolgozunk, hogy a multik Európája helyett az emberek Európáját építsük, mely képes biztonságot, stabilitást és fenntartható jövőt nyújtani a magyar emberek számára is.

Május 26-án nem egyszerűen pártok, eszmék vagy ideológiák között választunk, hanem jövőt választunk. Az Európai Parlamenti választás tétje nem lehetne ennél nagyobb, éppen ezért a felelősségünk is hatalmas. A klímaváltozás olyan globális problémává nőtte ki magát, amit csak közösen és csak azonnal elkezdve tudunk megfékezni. 10-12 évünk van cselekedni, különben a folyamatok visszafordíthatatlanná válnak. Az LMP ezért is szólította fel a kormányt, hogy hirdessen klímavészhelyzetet.

Május 26-án világos lesz a választás azok között, akiket nem érdekel, sőt, akár még tagadják is a klímaváltozás létét és azok között, akik azt mondják: ez az első számú fenyegetés, amivel szembe nézünk. Csak az LMP-re leadott szavazat a garancia arra, hogy olyan politikusok kerüljenek be az Európai Parlamentbe, akik nem csak tudják, mit kell tenni, de képesek arra, hogy kikényszerítsék a szükséges döntéseket. Ezért kell elmenni választani most vasárnap és az LMP-re, Magyarország Zöld Pártjára szavazni. Európa zöld lesz, vagy nem lesz!

Comments are closed.