Komposztálóládát ad az önkormányzat

A korábbi évekhez hasonlóan idén is folytatódik kerületünkben a házi komposztálási program.

A XV. kerületi önkormányzat a Palota-15 Nonprofit Kft. közreműködésével idén is 100 darab 1 köbméter űrtartalmú, fából készült, lapra szerelt komposztálóládát biztosít a kerület lakóinak. A jelentkezéseket kizárólag a beérkezés sorrendjében, a készlet erejéig tudják figyelembe venni – tájékoztatta lapunkat Szögi Andrea, a cég ügyvezetője.

A társaság ingyen biztosítja a jelentkezőknek a komposztálóládát. Fontos, hogy csak XV. kerületi állandó lakcímmel rendelkező lakók jelentkezhetnek a programra, illetve csak kerületi ingatlanon lehet elhelyezni az eszközöket.

A komposztálóládákat egy rövid előadás után vehetik át a nyertesek, melynek pontos időpontjáról tájékoztatják a résztvevőket. A nyertes pályázókkal használatbavételi megállapodást kötnek.

Jelentkezni 2019. szeptember 9-én reggel 8 órától lehet, e-mail-ben az asszisztens@palota-15.hu e-mail-címen, illetve személyesen a Palota-15 Nonprofit Kft. székhelyén (Bogáncs utca 10.) munkanapokon 8 és délután 3 óra között. Jelentkezéskor feltétlenül kérik megadni a lakosok nevét, pontos lakcímét és egy telefonos elérhetőséget.

A megadott időpont előtt beérkezett jelentkezéseket nem tudják figyelembe venni!

Comments are closed.