Komposzt házilag

Száztizenöt jelentkezőt vár a Palota-15 Nonprofit Kft. a házi komposztálási programra, ugyanis a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. ennyi komposztedényt biztosított ingyenesen az önkormányzat számára. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudják figyelembe venni.

Komposztláda/Fotó: XV Média, Nagy Botond

Komposztláda/Fotó: XV Média, Nagy Botond

A résztvevők választhatnak a 800 literes műanyag házi komposztálóedény vagy a 900 literes komposztálóháló közül, melyeket ingyenesen kaphatnak meg.
A pályázatra a XV. kerület lakói jelentkezhetnek, akik vállalják, hogy a kiosztott edényeket 5 évig rendeltetésszerűen használják, komposztálási naplót vezetnek, amelyet a Palota-15 Nonprofit Kft. munkatársai ellenőriznek. A pályázókkal használatbavételi megállapodást kötnek.
Az edényeket rövid elő­adással egybekötött rendezvényen adják majd át a program résztvevőinek, melynek helyéről és idejéről tájékoztatják a jelentkezőket. Mint Juhász Márton ügyvezetőtől megtudtuk, az edények kiszállításában is segítenek, ha szükséges.
Jelentkezni Szántai Katalinnál lehet a 06 1 307 7373-as, illetve a 06 20 515 2949-es telefonszámon vagy az ­asszisztens@palota-15.hu e­mailen.

Comments are closed.