Költöző szakrendelések

A Rákos úti szakrendelőben évek óta végzik a rendelők felújítását. Napjainkra már csak két rendelés, a szemészet és a fül-orr-gégészet helyiségei várnak rekonstrukcióra, amelyet a tervek szerint ezen az őszön végeznek el.

Fotó: XV Média, Vargosz

Fotó: XV Média, Vargosz

Ősszel mindkét rendelőt felújítjuk – tudtuk meg dr.  Buzna Andrea orvos igazgatótól –, de a munkálatok idején nem lesz betegellátás. Azért, hogy a rendelés folyamatos legyen, a szemészetet és a fül-orr-gégészetet is ideiglenes helyre költözik.
A sort a szemészet kezdte, amely már augusztus 31-én az Őrjárat utcai rendelőbe, az ottani szemészetre költözött át. Ott szeptember 7-től 18-ig dr. Kispéter Éva, dr. Le Thi Lien és dr. Schulteisz Nóra, szeptember 21–25. között ismét dr. Le Thi Lien és dr. Melegh Györgyi látja el a betegeket.
A fül-orr-gégészet szeptember utolsó hetében költözik át ideiglenes helyére az Őrjárat utcába, ahol szeptember 21-e és október 16-a között lesz átmeneti rendelés. A zökkenőmentes munka érdekében az említett egy hónapban hét szakorvos – dr. Finszter Tamás, dr. Miltényi Csilla, dr. Prekopp Péter, dr. Polonyi Gábor, dr. Szakolczay Vrábel Gábor, dr. Szőnyi Magdolna, dr. Velich Attila – felváltva látja el a betegeket.

Comments are closed.