Kinyitnak a strandok, az árak a legtöbb helyen nem változtak

Május elsején elkezdődik a strandszezon: a Dagály és a Palatinus már várja a vendégeket, a többi strand egy hónap múlva nyit ki – mondta a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. marketingigazgatója az M1 aktuális csatornán péntek reggel.

Az MTI cikkéből kiderül, Czinege Szilvia arról is beszélt, hogy a jegyárak a legtöbb helyen nem változtak, egy-két helyen emelkedtek a napi belépők árai, a Csillaghegyi strandon pedig megtartják idén is a tavaly bevezetett 900 forintos családi belépőt.
Az árak meghatározásakor fontos szempont volt, hogy mindenki eljuthasson a strandokra és a veszélyes bányatavak helyett a biztonságos strandfürdőzést válasszák az emberek. A családoknak nagyon fontos, hogy biztonságban tudják a gyerekeket, és erre a strandok kiválóan alkalmasak – jegyezte meg. 
    Czinege Szilvia hozzátette: idén is számos kedvezménnyel várják a strandolókat, például folytatódik az a program, amelyben a legjobban tanuló általános iskolásokat ingyenes strandbelépővel lepik meg. Ehhez az akcióhoz idén csatlakozott a Fővárosi Nagycirkusz is, így a strandbelépő mellé egy cirkuszi belépőt is kapnak a kitűnő tanulók.

A Csepeli Strand is megnyitott már. A fürdőhelyen az úszómedence 27,2 Celsius-fokos, az élménymedence 28,3 Celsius-fokos, a termálmedence 36,5 Celsius-fokos,  a gyerekmedence 30 fokos és a merülőmedence 11 fokos.

 

Comments are closed.