Kezdődnek az úszótanfolyamok

A Csokonai Kulturális és Sportközpont (CsKSK) szervezésében az 5–15 éves gyerekek számára úszótanfolyamokat indítanak a kerületi tanuszodában. A foglalkozásokat hétfőtől péntekig délután 4 és 5 órai kezdettel szakképzett úszóedzők tartják majd.
A kezdő és haladó csoportokba várják a jelentkezőket. A nyolcalkalmas bérlet ára 10 ezer forint lesz. Érdeklődni és jelentkezni személyesen az uszodában vagy a 06 30 791 1834-es telefonszámon lehet.

Fotó: XV Média, Nagy Botond

Fotó: XV Média, Nagy Botond

– Szeretnénk, ha minél többen jelentkeznének a tanfolyamainkra – mondta Varga József, a CsKSK munkatársa –, mert egyrészt nagyon fontos, hogy minél többen megtanuljanak úszni, másrészt az uszoda kihasználtságát is növelni szeretnénk.
Az elmúlt években jelentős változásokon ment keresztül a tanuszoda. Például tavaly felújították az öltözőket, a vizesblokkokat és a szellőzőket, illetve a vízforgató berendezést.
A kerületi ovisoknak idén is lehetőséget biztosítanak arra, hogy délelőttönként barátkozzanak a vízzel, és azt is tervezik, hogy a létesítményt a nagyközönség előtt is megnyitják a hétvégéken.

Comments are closed.