Kezdődik a korcsolyaszezon

Idén sem maradnak majd sportolási lehetőség nélkül a jég szerelmesei. A képviselő-testület már döntött egy mobil korcsolyapálya felállításáról, ami december 10-én nyit a Czabán iskola udvarán.

– Idén a korábbi megszokott helyszínen, de új technikai megoldással készülünk a télre – tudtuk meg Tóth Imre alpolgármestertől. – A Czabán iskola udvarán ugyanis hamarosan egy olyan 380 négyzetméteres jégpálya épül fel, melynek használata független az időjárástól.

Archív/Fotó: XV Média, Nagy Botond

Archív/Fotó: XV Média, Nagy Botond

A pálya december 10-én nyit a Czabán iskola udvarán, és ezúttal csak március 8-án zár be. A kerületiek számára ingyenesen használható korcsolyapálya iskolai tanítási napokon 8-tól este 6 óráig, azon kívül pedig 10-től este 8 óráig lesz nyitva.

– Idén is biztosítjuk majd az óvodások és iskolások számára a délelőtti időszakokban a szervezett formában történő korcsolyázás lehetőségét, sőt a gyerekek fuvaroztatását is segíteni fogjuk. A lakosság pedig a délutáni, illetve a hétvégi, ünnepnapi időszakban tudja majd használni a létesítményt – tette hozzá az alpolgármester. – Ezenkívül a pálya mellett továbbra is lehetőség lesz korcsolyát bérelni, így mindenki számára biztosított a sportolás és mozgás. További részletek az Életképek 22. számában olvashatók.

Comments are closed.