A XV. kerületi önkormányzat sport- és kulturális majálist szervez a Szántóföld úti sporttelepen. Május első napján színes programokból választhatnak a kikapcsolódásra vágyó családok és a vállalkozó kedvű csapatok. Az önkormányzat által szervezett kispályás labdarúgó- villámtornára 5+1 fős gyermek (14 év alatti) és felnőtt (14 év feletti) csapatok jelentkezését várják. Az AST Szabadidő Sportegyesület erősember-versenyt hirdet, amely során két kategóriában – fekvenyomás vízszintes padon és tolódzkodás széles támaszban állványon – mérhetik össze erejüket a 15 évesnél idősebbek. A KSI–Csepel SE. kerékpáros-szakosztálya ügyességi kerékpáros versenyt, az Unilever Tömegsport Egyesület lábteniszkupát, a PSC és a Magyar Pétanque Szövetség pétánque-kupát, a Palota Röplabda SC strandröplabda- és parkröplabdaversenyt, a Kontyfa Asztalitenisz Sportiskola pingpongbemutatót és -versenyt, a Palotai Csokonai ALE gombfoci-miniversenyt, a REAC Sportiskola SE sakkszakosztálya sakkversenyt, a Budapesti Íjász Szövetség pedig íjászversenyt és lövészeti lehetőséget szervez.
A Pólus Kutyakiképző Iskola bemutatócsoportjának zenés, látványos koreográfiával megtervezett műsorral készül, a Kinizsi TTK pedig a sportolási és szórakozási lehetőségek széles választékát – például szkandert, óriáscsúzlit, rönkhajítást – kínálja a látogatóknak. A legkisebbek óvodás ügyességi versenyen mérhetik össze tudásukat.
Az egész napos rendezvényen fellépnek a Csomópont tehetségei, Nagy Feró, Gergely Róbert, Szandi, Tarány Tamás, a Bikini Tribute Band és a Hakme is.

Comments are closed.